AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden baklava almak

Kahve falında birinden baklava almak

Kahve falında birinden baklava almak günahlara, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, huzursuzlukların son bulacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına delalet eder.

Kahve falında birinden baklava almak gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak uygulamaya geçmeyi geciktirebilir.

Kahve falında arkadaşla baklava yemek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında çikolatalı baklava yemek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına yorulur.

Kahve falında baklava yufkası görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine yorulur.

Kahve falında bir sini baklava görmek yaşama sevincine kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında ev baklavası görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında baklava açmak geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, işlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol şerbetli baklava yemek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü baklava yemek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir