AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış anahtar görmek

Kahve falında kırılmış anahtar görmek

Kahve falında kırılmış anahtar görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış anahtar gördüyseniz:

  • Ya da eğitmeniniz veya babanız olabilir.

Kahve falında anahtarlığın kırıldığını görmek tövbe etmeden vefata, şükredeceğine işarettir.

Kahve falında anahtarın kırıldığını görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarın kırılmasını görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında araba anahtarının kırıldığını görmek makamının ve ününün artacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında anahtar kırılmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ev anahtarının kırıldığını görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin anahtarının kırıldığını görmek büyük başarılara imza atacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında anahtar kırılmasını görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir