AnaSayfa / Genel / Kahve falında birileriyle tanışmak

Kahve falında birileriyle tanışmak

Kahve falında birileriyle tanışmak malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birileriyle tanışmak gördüyseniz:

  • Gerekirse, kaldırabileceğinizden daha fazla yük yüklenebilirsiniz.

Kahve falında birileriyle tanışmak hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, rütbenin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin ailesiyle tanışmak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kızla tanışmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında bir erkekler tanışmak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işarettir.

Kahve falında kadınlarla tanışmak bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel kızla tanışmak hayatının da zorlaşacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına delalettir.

Kahve falında bir ünlüyle tanışmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir