AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ünlüyle tanışmak

Kahve falında bir ünlüyle tanışmak

Kahve falında bir ünlüyle tanışmak çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, giderileceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, çaresiz kalacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında bir ünlüyle tanışmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek önerileriniz, eleştirileriniz veya sözleriniz başkalarının büyük tepkiler vermesine neden olabilir.

Kahve falında ünlüyle tanışmak ününü ülke dışına taşıyacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle tanışmak kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir ünlüyle tanışmak istediği zaman yeni işler kurabileceğine, pişman olacağına işarettir.

Kahve falında ünlü birisiyle tanışmak tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, ticarette başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin ailesiyle tanışmak kendisini bir türlü toparlayamayacağına, ters giden durumların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında kızın ailesiyle tanışmak iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işarettir.

Kahve falında ailesiyle tanışmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir