AnaSayfa / Genel / Kahve falında birileriyle oturmak

Kahve falında birileriyle oturmak

Kahve falında birileriyle oturmak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çirkin sözler işitileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sıhhat ve moral bulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birileriyle oturmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir veya size fikir verebilirler ya da belli amaçlarınızı oturtmanıza yardımı dokunacak anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında birileriyle oturmak sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında birilerinin ayrıldığını görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında sürekli birilerinden kaçmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında birileri tarafından öldürülmek istenmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birileriyle savaşmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birilerinin vurulduğunu görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçarak birilerinden kaçmak büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerini bıçaklamak kazanç kapılarının kapanacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir