AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerinin yaralandığını görmek

Kahve falında birilerinin yaralandığını görmek

Kahve falında birilerinin yaralandığını görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında birilerinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Ya da bazı kişiler bazı olayları yatıştırma konusunu size bırakabilirler.

Kahve falında birilerinin yaralandığını görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında birileri tarafından öldürülmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına inanılır.

Kahve falında birilerini silahla öldürmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında birilerinden korkmak kendisini eve kapatacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerinin sarıldığını görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birilerini ikna etmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına alamet eder.

Kahve falında birilerini yaralamak konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına delalet eder.

Kahve falında halay çeken birilerini görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, arif kimselerden sayılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir