AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerinin sarıldığını görmek

Kahve falında birilerinin sarıldığını görmek

Kahve falında birilerinin sarıldığını görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerinin sarıldığını gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı ya da planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında birilerinin sarıldığını görmek hak yolunu tutacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerine sarılmak mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, zenginleşeceğine işaret eder.

Kahve falında birilerinin vurulduğunu görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, rahat bir hayata başlayacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığın birilerini görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında birilerinden uçarak kaçmak sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından dövülmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı birilerinden kaçmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, isminden sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında ilişkiye giren birilerini görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir