AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerinin taşındığını görmek

Kahve falında birilerinin taşındığını görmek

Kahve falında birilerinin taşındığını görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, maceralara atılacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında birilerinin taşındığını gördüyseniz:

  • Belli alanlarda istediğinizi alamayacağınız veya isteklerinizin gerçekleşmeyeceği konusunda net fikir sahibi olabilirsiniz.

Kahve falında birilerinin taşındığını görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta birilerini görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine alamet eder.

Kahve falında birileri tarafından dövülmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli birilerinin öldüğünü görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında birilerine ekmek vermek hacetinizin giderilmesine, çok büyük mutluluklar tadacağına inanılır.

Kahve falında birilerinin düştüğünü görmek zorlukları aşacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında birilerinin sarıldığını görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, üzüntülü günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birilerini görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir