AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerine ekmek vermek

Kahve falında birilerine ekmek vermek

Kahve falında birilerine ekmek vermek işinin gücünün de rast gideceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında birilerine ekmek vermek gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar problemli olan bir konuya farklı bir açıdan yaklaşabilirsiniz.

Kahve falında birilerine ekmek vermek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalettir.

Kahve falında birilerinin saldırdığını görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birileriyle kavga ettiğini görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine inanılır.

Kahve falında birilerini görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına alamet eder.

Kahve falında birilerinin boğulduğunu görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında birileriyle öpüşmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun birileriyle barışmak hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında birilerini tanıştırmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir