AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabasının hamile olduğunu görmek

Kahve falında akrabasının hamile olduğunu görmek

Kahve falında akrabasının hamile olduğunu görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işarettir.

Kahve falında akrabasının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Hertürlü aksilik olabilir.

Kahve falında bir akrabanın hamile olduğunu görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabamı hamile görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile akrabasını görmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile bir akraba görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabayı hamile görmek bereketli yağmurlara, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında akrabanın hamile olduğunu görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında yakın akrabasını hamile görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında akrabasının hamile olduğunu görmek bebek sahibi olunacağına, elde edilecek menfaatlere rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir