Kahve falında öpüşen birilerini görmek

Kahve falında öpüşen birilerini görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, büyük bir ihanete uğranacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öpüşen birilerini gördüyseniz:

  • Bazı engellemelerle veya direnç gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın birilerinin öldüğünü görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerinden kaçmak koşmak yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı birilerini görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birilerini görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birilerini öpmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, varolan borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşen birilerini görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işarettir.

Kahve falında birileri kurtarmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına tabir olunur.

Kahve falında evlenen birilerini görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir