AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşanmak ve tekrar evlenmek

Kahve falında boşanmak ve tekrar evlenmek

Kahve falında boşanmak ve tekrar evlenmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, ticarette zarar edeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında boşanmak ve tekrar evlenmek gördüyseniz:

  • Karlı olmayan iş anlaşmaları veya ufak tefek alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında boşanmak ve tekrar evlenmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, küs kimselerin barışacağına inanılır.

Kahve falında boşandığın eşiyle tekrar evlenmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boşandığı eşiyle tekrar evlendiğini görmek zor bir dönem geçirileceğine, işlerine verimin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında boşanmak ve başkasıyla evlenmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, değer göreceğine rivayet eder.

Kahve falında evlenmek boşanmak çok iyi sonuçlar vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlenmek ve boşanmak böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında boşandığı eşinin evlendiğini görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine inanılır.

Kahve falında eşinden boşanmak başkasıyla evlenmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir