Kahve falında birilerini yatakta görmek

Kahve falında birilerini yatakta görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, konfor içinde olacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, onunla yeniden kavuşacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında birilerini yatakta gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabilecek durumdasınız.

Kahve falında birilerini yatakta görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında yatakta birilerini görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, dertlerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında birileri tarafından korunmak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine alamet eder.

Kahve falında birilerinin dövüldüğünü görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçarak birilerinden kaçmak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında birilerinin barıştığını görmek mutluluğunun büyüyeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında birilerinin öldüğünü görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, evlenme yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birilerinden saklanmak kavgalı durumların nihayete ereceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir