AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını uğurlamak

Kahve falında arkadaşını uğurlamak

Kahve falında arkadaşını uğurlamak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, elinin sıkışacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını uğurlamak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını askere uğurlamak işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını uğurlamak maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaş uğurlamak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askere uğurlamak huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına işarettir.

Kahve falında umreye uğurlamak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi uğurlamak maddi gücünü yitireceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hacca gideni uğurlamak atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askeri uğurlamak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir