AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerini öpüşürken görmek

Kahve falında birilerini öpüşürken görmek

Kahve falında birilerini öpüşürken görmek başının derde gireceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında birilerini öpüşürken gördüyseniz:

  • Aynı sonuçları elde etmek için farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Kahve falında birilerine yemek yedirmek çözümlere kavuşacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına inanılır.

Kahve falında birilerine yemek ikram etmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına işarettir.

Kahve falında birilerinden hediye almak işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında birilerinin yaralandığını görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine işaret eder.

Kahve falında başka birilerinin öpüştüğünü görmek çok eğleneceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine inanılır.

Kahve falında birilerine yardım ettiğini görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalettir.

Kahve falında birileri tarafından övülmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birilerini görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir