AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabasının boşandığını görmek

Kahve falında akrabasının boşandığını görmek

Kahve falında akrabasının boşandığını görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, her nimetin lezzetine varacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabasının boşandığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı kesintisiz uygulamak istiyorsanız ön hazırlıklar yapmalı, yeni tecrübeler edinmekten kaçınmamalısınız.

Kahve falında akrabasının boşandığını görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, bolluk içinde yaşamaya inanılır.

Kahve falında bir akrabanın boşandığını görmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabalarının boşandığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında akrabanın boşandığını görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına işaret eder.

Kahve falında bir akrabasının boşandığını görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının boşandığını duymak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir ailenin boşandığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşımın boşandığını görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, yaşamının da düzene gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir