AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalarının boşandığını görmek

Kahve falında akrabalarının boşandığını görmek

Kahve falında akrabalarının boşandığını görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Kahve falında akrabalarının boşandığını gördüyseniz:

  • İşe yarar bir ortaklık ya da ilişki kurulmasını istiyorsanız, özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilişkiye ya da iş birliğine neler katabileceğiniz konusu oldukça etkili olacağa benziyor.

Kahve falında akrabasının boşandığını görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine işaret eder.

Kahve falında akrabalarının boşandığını görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında bir akrabanın boşandığını görmek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, saygınlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında akrabanın boşandığını görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında bir akrabasının boşandığını görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, işlerin çok iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının boşandığını görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında koca boşanmak nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kimsenin boşandığını görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir