AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerini korkutmak

Kahve falında birilerini korkutmak

Kahve falında birilerini korkutmak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında birilerini korkutmak gördüyseniz:

  • Başkalarının belli başlı kararlarını, başlangıçlarını ya da onlara uyan şeyleri önemsememelisiniz.

Kahve falında birileri tarafından korkutulmak kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına yorulur.

Kahve falında birilerinden korkup kaçmak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına tabir olunur.

Kahve falında birilerini korkutmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında korkup besmele çekmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında korkup uyanmak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında korkudan sure okumak borçların artacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında çok korkup kaçmak gelecekte yüzünün güleceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inekten korkup kaçmak içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir