Kahve falında birilerini aramak

Kahve falında birilerini aramak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, hikmet sahibi olacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birilerini aramak gördüyseniz:

  • Gergin ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında birilerini aramak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine delalettir.

Kahve falında birilerine taş atmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birilerini taşlamak onunla yeniden kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında taşınan birilerini görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde birilerini görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birilerine kızmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine işarettir.

Kahve falında birilerinin uyuduğunu görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında birilerini öldüğünü görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir