AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan korkup kaçmak

Kahve falında mezarlıktan korkup kaçmak

Kahve falında mezarlıktan korkup kaçmak çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hikmet sahibi olacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıktan korkup kaçmak gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden fazla şeyin sözünü vermeniz zor durumda kalmanız veya karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında mezarlıktan korkup kaçmak sermayesinin harcandığına değeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bir şeyden korkup kaçmak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına alamet eder.

Kahve falında köpeklerden korkup kaçmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına işaret eder.

Kahve falında korkudan kaçmak daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında attan korkup kaçmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında babadan korkup kaçmak daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korkup kaçmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden korkup kaçmak onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir