AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla sevgili görmek

Kahve falında birden fazla sevgili görmek

Kahve falında birden fazla sevgili görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında birden fazla sevgili gördüyseniz:

  • Diğerlerine karşı çıkılsa da, siz kendi ihtiyaçlarınızı dile getirmekte ısrar edebilirsiniz.

Kahve falında birden fazla sevgili görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde birden fazla yılan görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla kadın görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla inek görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, keyifli olacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla minare görmek bol bol hayır duası alınacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla anahtar görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında birden fazla kişiyi dövmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla timsah görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, kara kara düşüneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir