AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin hamile kadın görmek

Kahve falında erkeğin hamile kadın görmek

Kahve falında erkeğin hamile kadın görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, onu cesaretlendireceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin hamile kadın gördüyseniz:

  • Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir.

Kahve falında erkek çocuğa hamile kadın görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeğe hamile kadın görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kadın erkek bebek görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile kadın görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin hamile kadın görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında evli bir kadının hamile olduğunu görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş hamile kadın görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadının öldüğünü görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir