AnaSayfa / Genel / Kahve falında bira almak

Kahve falında bira almak

Kahve falında bira almak onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında bira almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kapılacağınız çelişkiler, huzursuz bir yapı sergilemenize sebep olabilir.

Kahve falında bira şişeleri görmek alım gücünün artacağına, çok büyük yenilikler yapacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle bira içmek elinin bollaşacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bira içip tükürmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bira taşımak yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, işlerin aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bira aldığını görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bira kapağı görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında bira satmak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bira içip sarhoş olmamak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir