AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın geldiğini görmek

Kahve falında akrabanın geldiğini görmek

Kahve falında akrabanın geldiğini görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında akrabanın geldiğini gördüyseniz:

  • Olumlu değişikliklere konsantre olun.

Kahve falında akrabanın askerden geldiğini görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında akrabalarla bir araya gelmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına delalet eder.

Kahve falında akrabanın geldiğini görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına işarettir.

Kahve falında akrabalarının geldiğini görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabaların geldiğini görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir akrabanın geldiğini görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına yorulur.

Kahve falında kızla göz göze gelmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında mezardan ses geldiğini görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir