AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerin kanadığını görmek

Kahve falında bir yerin kanadığını görmek

Kahve falında bir yerin kanadığını görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, rahat yaşayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerin kanadığını gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almanız için gerekli herşeye sahipsiniz.

Kahve falında birinin bir yerinin kanadığını görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bi yerinin kanadığını görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Kahve falında ameliyat yerinin kanadığını görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yerin kanadığını görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında her yerinin kanadığını görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerinin kanadığını görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında göğsün kanadığını görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kanatlı kapı görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir