AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yeri silmek

Kahve falında bir yeri silmek

Kahve falında bir yeri silmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yeri silmek gördüyseniz:

  • Yalnız, sevdiğiniz kişiye kıskançlık göstermekten veya onu sürekli eleştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yer silmek kısmetin açılacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yeri sildiğini görmek işini kaybedeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine inanılır.

Kahve falında evde yerleri silmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yeri silmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeri sildiğini görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, daha güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında yerleri silmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yerleri sildiğini görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, kendi işinin sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin yerlerini silmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir