Kahve falında bir yeri bombalamak

Kahve falında bir yeri bombalamak yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, çekilen hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yeri bombalamak gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.

Kahve falında uçakla bir yeri bombalamak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işarettir.

Kahve falında bir yeri bombalamak uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine inanılır.

Kahve falında uçakların bombaladığını görmek kendi çok iyi hissedeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında cami bombalamak kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev bombalamak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi yemek yerken görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hazine yeri görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun mahrem yerini görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir evlat olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top