AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere tayin olmak

Kahve falında bir yere tayin olmak

Kahve falında bir yere tayin olmak kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, sadece kendisini düşüneceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, zorlukların günden güne artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yere tayin olmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir yere tayin olmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, şöhretli biri olunacağına inanılır.

Kahve falında yeni bir yere tayin olmak aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına inanılır.

Kahve falında başka bir yere tayininin çıktığını görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzak bir yere tayin olmak imkânlarının çoğalacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında başka yere tayin olmak çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine delalet eder.

Kahve falında başka yere tayin olduğunu görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında başka yere tayini çıkmak zahmete ve meşakkate düşeceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir yere tayin olmak küslükleri bitireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir