AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden para çalmak

Kahve falında bir yerden para çalmak

Kahve falında bir yerden para çalmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden para çalmak gördüyseniz:

  • İyi niyetinizi kötüye kullanan veya kendi hatalarını size pas eden kişiler olabilir.

Kahve falında bir yerden para çalmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kendisi ile baş başa kalacağına delalettir.

Kahve falında başkasının parasını çaldırmak bazı büyük çalışmalar yapacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında birinin evinden para çalmak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına yorulur.

Kahve falında başkasının parasını çalmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camiden para çalmak yoksul için zenginliğe, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında türbeden para çalmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında babasının parasını çalmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında anneden para çalmak işlerinin karışacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir