AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı bir yerden kaçmak

Kahve falında kapalı bir yerden kaçmak

Kahve falında kapalı bir yerden kaçmak büyük zorluklar geçireceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine yorulur.

Kahve falında kapalı bir yerden kaçmak gördüyseniz:

  • Dilinizi ucuna kadar gelen şeyleri ne olursa olsun söylememnizde fayda var.

Kahve falında kapalı bir yerden kaçmak ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kapalı bir yerden çıkmak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı yerden çıkmak maddi açıdan dibe vurulacağına, ele güne muhtaç olacağına alamet eder.

Kahve falında kapalı yerde kalmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı yerde yüzmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı yerden kurtulmak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kapalı bir yerde kalmak gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı bir yerden kurtulmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir