AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarışma programına katılmak

Kahve falında yarışma programına katılmak

Kahve falında yarışma programına katılmak kendini yiyip bitireceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, uzun yıllar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarışma programına katılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda, başkalarının onayı ya da izni gerekiyorsa başına buyruk davranmak sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında yarışma programına katılmak sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında programa katılmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarışma programı izlemek kader çarkının kişiden yana döneceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında radyo programı yapmak belki ölümler görüleceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında televizyon programı görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenme programı görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında bilgisayar programı görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, nimet ve berekete ereceğine delalettir.

Kahve falında tv programı görmek âlim kimselerden feyz alacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir