AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın bebeği olduğunu görmek

Kahve falında akrabanın bebeği olduğunu görmek

Kahve falında akrabanın bebeği olduğunu görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, zor günlerin biteceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, konforundan da ödün vereceğine, güzel bir iş fırsatına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrabanın bebeği olduğunu gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizin faydasını göreceksiniz.

Kahve falında akraba bebeği görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında akrabanın bebeğini görmek kazancın gittikçe azalacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında akraba bebek görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine yorulur.

Kahve falında akrabanın bebeği olduğunu görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla tartışmak bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş olan akraba görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabayı kovmak bundan hayır göreceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanın hırsızlık yaptığını görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir