AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınını hastanede görmek

Kahve falında bir yakınını hastanede görmek

Kahve falında bir yakınını hastanede görmek işlerinden de geri kalacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, huzurlu günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işarettir.

Kahve falında bir yakınını hastanede gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştiri çok fazla yapınıza uymadığı için.

Kahve falında yakınını hastanede görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında hastanede yakınını görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, ev sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında bir yakınını hastanede görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakını hastanede görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine delalettir.

Kahve falında hastanede yılan görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına inanılır.

Kahve falında hastanede iğne yaptırmak kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birini hastanede görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yarar sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında hastanede işe başlamak onu isyan noktasına getireceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir