AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının dövüldüğünü görmek

Kahve falında yakınının dövüldüğünü görmek

Kahve falında yakınının dövüldüğünü görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, desteksiz kalacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınının dövüldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğiniz heyecan verici etkiyi yaratmaya başladığınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında en yakın arkadaşının evlendiğini görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına alamet eder.

Kahve falında yakının ölüm haberini almak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş olan bir yakınını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, üzüntü yaşamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakının bebeği olduğunu görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını sevgili olarak görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında yakın zamanda öleceğini görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında ölen yakınını ağlarken görmek ortaklıkların bozulacağına, ev sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında yakın biriyle kavga etmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir