AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir valiz kağıt para görmek

Kahve falında bir valiz kağıt para görmek

Kahve falında bir valiz kağıt para görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, maddi zararını karşılayacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir valiz kağıt para gördüyseniz:

  • Duygusal başlıklı konuların sizi yavaşlatmasına veya yaratıcılığınızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında bir valiz kağıt para görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında valizin içinde para görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında bir valiz dolusu para görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında valizle para görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, işlerin yoluna gideceğine yorulur.

Kahve falında valiz dolusu para görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında valizde para görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir valiz para görmek suç işleyeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında valiz içinde para görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, gülmeye hasret kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir