AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ünlünün evine gitmek

Kahve falında bir ünlünün evine gitmek

Kahve falında bir ünlünün evine gitmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir ünlünün evine gitmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler yapmanız durumunda olumlu sonuçlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında ünlü birinin evine gitmek moral bulacağına, yoğun duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir ünlünün evine gitmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işarettir.

Kahve falında ünlü biriyle tatile gitmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü birinin düğününe gitmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü birinin konserine gitmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir ünlünün konserine gitmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine delalettir.

Kahve falında evinde ünlü görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, başka alanlara yöneleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin evini görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir