AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde ünlü görmek

Kahve falında evinde ünlü görmek

Kahve falında evinde ünlü görmek fesada bulaşacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, düşünmeden hareket edeceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, eşi tarafından yüceltileceğine delalettir.

Kahve falında evinde ünlü gördüyseniz:

  • Hiçbirşey yapamıyorsanız, evdeki mobilyalarınızın rengini veya yerini değiştirebilirsiniz.

Kahve falında evinde ünlü görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü birinin evine gitmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin evini temizlemek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalettir.

Kahve falında ünlü birinin evinde olmak kızı olanların da gelin edeceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına yorulur.

Kahve falında ünlü birini evinde görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına alamet eder.

Kahve falında bir ünlünün evine gitmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına delalettir.

Kahve falında ünlü birinin evini görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü birinin evine geldiğini görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir