AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplulukta bulunmak

Kahve falında toplulukta bulunmak

Kahve falında toplulukta bulunmak yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında toplulukta bulunmak gördüyseniz:

  • Başkalarının iş veya sorumluluklarını yüklenmeniz durumunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bir toplulukta bulunmak eşi tarafından yüceltileceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine inanılır.

Kahve falında topluluk içinde bulunmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toplulukta bulunmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalettir.

Kahve falında topluluk içinde yemek yemek rakiplerine karşı fark atacağına, sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı topluluk görmek azap çektiğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız topluluğu görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine inanılır.

Kahve falında toplulukta kuruan okumak İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topluluk karşısında konuşmak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir