AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtından bıçaklamak

Kahve falında sırtından bıçaklamak

Kahve falında sırtından bıçaklamak bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işarettir.

Kahve falında sırtından bıçaklamak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Kahve falında sırtından bıçaklamak büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulur.

Kahve falında birini sırtından bıçaklamak doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini karnından bıçaklamak aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, işlerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında sevgili bıçaklamak sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında ölen birini bıçaklamak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini bıçaklamak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının birini bıçakladığını görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşı bıçaklamak doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir