AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tencere et görmek

Kahve falında bir tencere et görmek

Kahve falında bir tencere et görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tencere et gördüyseniz:

  • Olan bitene üzülmek yerine, ileriye bakılması gerekiyor.

Kahve falında tencerede et görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencereden et yemek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tencerede et yemeği görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencerede insan eti görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tencerede pişmiş et görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede çiğ et görmek hayallerinin suya düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir tencere et görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında tencere hediye edildiğini görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir