AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede insan eti görmek

Kahve falında tencerede insan eti görmek

Kahve falında tencerede insan eti görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencerede insan eti gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi hemen anlamayabilirler.

Kahve falında tencerede insan eti görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, karamsarlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tencerede et yemeği görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tencerede pişmiş et görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine delalettir.

Kahve falında tencerede çiğ et görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında tencerede et görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına delalet eder.

Kahve falında bir tencere et görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tencere hediye edildiğini görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında tencereden et yemek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir