AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığını ağlarken görmek

Kahve falında tanıdığını ağlarken görmek

Kahve falında tanıdığını ağlarken görmek yakın zamanda rahat edeceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, dertlerinin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını ağlarken gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyor olmanız nedeniyle bazı alanlarda kontrolünüzü kaybedebilirsiniz.

Kahve falında tanıdığı birini ağlarken görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığını ağlarken görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık birini ağlarken görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığını ağlarken görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığın birinin kilo aldığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık hamile görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, eve huzur dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birinin evine girmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında bir tanıdığın öldüğünü görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir