AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalarla oturmak

Kahve falında akrabalarla oturmak

Kahve falında akrabalarla oturmak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında akrabalarla oturmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Kahve falında akrabalarla oturmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen akrabanı görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabamı hamile görmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, işlerinin zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabayla zina yapmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına yorulur.

Kahve falında akrabaları bir arada görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, sorunlar altında ezileceğine yorulur.

Kahve falında akrabayla telefonda konuşmak evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadık akraba görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalık akraba topluluğu görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir