AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü oje görmek

Kahve falında bir sürü oje görmek

Kahve falında bir sürü oje görmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü oje gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız ya da arkadaşlarınızla aranızda olan biteni daha iyi anlamak için araştırmaları derinleştirmelisiniz.

Kahve falında bir sürü oje görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin tırnağında oje görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işarettir.

Kahve falında ayak tırnaklarını ojeli görmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında ojeli kuran okumak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Kahve falında koyu renk oje sürmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında elleri ojeli görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil oje görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir