AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri ojeli görmek

Kahve falında elleri ojeli görmek

Kahve falında elleri ojeli görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri ojeli gördüyseniz:

  • Biraz sakarlaşmanız olasıdır.

Kahve falında ellerine oje sürmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ojeli el görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı ojeli el görmek bereket ve zenginlik bulacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine tabir olunur.

Kahve falında elini ojeli görmek huzur dolu günler geçireceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ele oje sürmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerini ojeli görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline kırmızı oje sürmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde oje görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir