AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun sürüsünden kaçmak

Kahve falında koyun sürüsünden kaçmak

Kahve falında koyun sürüsünden kaçmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, kötü haberler alacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun sürüsünden kaçmak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun size sıkıntı yaratacağını düşünen kişileri, sizin için hiçbir sıkıntı olmadığını beyan ederek şaşırtabilirsiniz.

Kahve falında koyun sürüsünden kaçmak başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında koyun sürüsünü kaybetmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçi ve koyun sürüsü görmek isteklerine kavuşacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında koyun sürüsünün öldüğünü görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun sürüsü satın almak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine işaret eder.

Kahve falında ölü koyun sürüsü görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun ve koç sürüsü görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına tabir olunur.

Kahve falında inek koyun sürüsü görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, dertleri biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir