AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü kedi görmek

Kahve falında bir sürü kedi görmek

Kahve falında bir sürü kedi görmek maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü kedi gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa aktarmanız kolaylaşabilir.

Kahve falında bir sürü kara kedi görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalettir.

Kahve falında sürüyle kedi görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü kedi yavrusu görmek fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında evde bir sürü kedi görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde bir sürü kedi görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü ölü kedi görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü kedi görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sıhhat kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü sokak kedisi görmek bir bebek sahibi olacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir