Kahve falında sürüyle kedi görmek

Kahve falında sürüyle kedi görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, insanlara yardım edeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, zahmete düşeceğine, borçlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sürüyle kedi gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler tekrar sizinle görüşmek veya bir arada olmak isteyebilirler.

Kahve falında bir sürü kara kedi görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına inanılır.

Kahve falında kedi sürüsü görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, rahat erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde bir sürü kedi görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, dinamik olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde kedi görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü sokak kedisi görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ticaretin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürüyle kedi görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü yavru kedi görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde bir sürü kedi görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir