AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü domates görmek

Kahve falında bir sürü domates görmek

Kahve falında bir sürü domates görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü domates gördüyseniz:

  • Hemen her alanda insanları etkileyip, peşinizden sürükleyebilirsiniz.

Kahve falında bir sürü domates görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçeye domates ekmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, variyetinin her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında elma domates görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına rivayet eder.

Kahve falında minik domates görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında domates biber fidesi görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına delalettir.

Kahve falında kasalarla domates görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına inanılır.

Kahve falında ölüden domates almak işlerin günden güne artacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil domates turşusu görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir