AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü çiçek görmek

Kahve falında bir sürü çiçek görmek

Kahve falında bir sürü çiçek görmek küs kimselerin barışacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, kurtuluşu bulacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü çiçek gördüyseniz:

  • Uzun süredir görüşmediğiniz uzak bir akrabanız uzun süreli bir ziyarette bulunabilir.

Kahve falında bir sürü çiçek görmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda bir sürü çiçek görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz at sürüsü görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü cenaze görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü su kaplumbağası görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü hayvan görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü balon görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü altın yüzük görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir